NORBERT DE BOT HEEFT EEN NIEUWE VIDEO ONLINE! CHECK M HIER


Check hier de nieuwste video "LOUNGE EDITION" van onze DJ leraar Norbert de Bot. Hij is elke week actief naast het geven van DJ lessen ook als DJ op verschillende feesten, festivals en evenementen. Zo verzorgt hij shows voor o.a. Sax with the DJ, een act waar hij eigenaar en het vaste gezicht van is. Shows waarbij hij als DJ samen met verschillende live-artiesten, zoals saxofonisten, vocalisten en percussionisten op het podium staat. Ontdek meer op www.norbertdebot.com

#dj #leraar #show #djles #djschool #amersfoort #arminvanbuuren #martingarrix #hardwell

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons

CONTACT:

info@idjcollege.com

06-24860485

 

YOUR DJ CAREER STARTS HERE

© 2019 COPYRIGHT DESIGN BY iDJ COLLEGE | 

iDJ COLLEGE IS EEN ONDERDEEL VAN ANNO ENTERTAINMENT |

KVK: 32124258 | BTW: NL 1643.27.290.B01| BANK: KNAB0256139156, ANNO ENTERTAINMENT