PRODUCER LES  | VOORDELIGSTE EN BESTE KEUZE!

Wanneer je wilt ontdekken of dat Produceren echt iets voor jou is en ook wilt leren en ervaren hoe leuk het is kies dan voor PRODUCER LES OP MAAT.

 

Of heb jij allerlei ideeën in je hoofd hoe jou eigen track zou moeten klinken, maar weet je niet hoe je het moet uitwerken?

Produceren van elektronische dance muziek (EDM) leer je bij ons!

 

In een lesprogramma op maat gaan we aan jouw leren hoe je m.b.v. het programma Ableton Live je op een hele creatieve manier muziek kan maken. Ons muziekonderwijs wordt ondersteund door Ableton en zijn wij door hen officieel gecertificeerd om les te geven in dit muziekprogramma.

Samen met een gediplomeerde leraar ga je werken aan jou creatieve muziek product. 

 

Dit betekend dat we tijdens deze LESSEN die uit 1 tot maximaal 4 leerlingen bestaat met jou persoonlijk aan de slag gaan in jou tempo en met jouw wensen. Of je nou beginner of gevorderd bent, moeilijk kan leren of gewoon graag alle aandacht wil van de docent als je les krijgt dan is dit echt de BESTE keuze.

We garanderen je dat je dan het maximale uit de les haalt.

Als je hiervoor kiest heb je de mogelijkheid om elke week of om de week les te krijgen. Je weet dan zeker dat je gedurende het cursusjaar van 10 maanden alle tijd hebt om te ontdekken hoe leuk het is en wat jou talenten zijn. Op deze manier hoef je niet thuis een studio te hebben en oefen je gewoon lekker op de DJ school. Mocht je toch eigen studio apparatuur willen aanschaffen, kunnen wij je adviseren in wat de beste keuze is.

Mocht je nou toch eerder ontdekken dat het niks is voor jou, dan kan je bij ons altijd per maand weer opzeggen. Zo zit je nergens aan vast!

Als DJ school zijn wij uniek en hebben wij daarom een uniek laag tarief voor onze lessen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de Producer lessen voor iedereen toegankelijk zijn. 

Maar wat ga je o.a. allemaal leren tijdens de producer lessen op maat:

-Uitleg van de programma's - Mashup maken - Remix Maken - Je Eigen Track maken - Wat is jou Muziekstijl - Synthesizers - Samples en Loops - Effecten - Mixen - EQ - Compressie - Toonsoorten en Akkoorden - Audio Opnemen - Je Track is af en wat nu - jou persoonlijke wensen!

Het plannen van de lessen doen we samen in overleg. Zo weet je zeker dat je altijd op dezelfde dag en tijdstip les hebt. En mocht een les een keer niet kunnen doorgaan zoeken we samen naar de juiste oplossing.

Wij zijn ook gespecialiseerd in lessen voor kinderen die zich moeilijk kunnen concentreren en structuur en alle aandacht nodig hebben om goed te kunnen leren. Onze ervaringen luiden dan ook dat produceren van muziek een geweldige hobby is voor kinderen, maar om er op de juiste manier plezier in te krijgen en behouden bereik je dit door persoonlijke aandacht in de lessen!

Als DJ School staan wij voor kwalitatieve producer lessen voor kinderen en volwassenen. Bij ons gaat het er om hoe leuk het is en wat je kan leren. Daarom zul je bij ons geen grote groepen vinden en zul je bij ons alle ruimte hebben om jezelf te zijn en te leren op jouw niveau met leeftijdsgenoten.

CONTACT:

info@idjcollege.com

06-24860485

 

YOUR DJ CAREER STARTS HERE

© 2019 COPYRIGHT DESIGN BY iDJ COLLEGE | 

iDJ COLLEGE IS EEN ONDERDEEL VAN ANNO ENTERTAINMENT |

KVK: 32124258 | BTW: NL 1643.27.290.B01| BANK: KNAB0256139156, ANNO ENTERTAINMENT