Wie zijn wij?


iDJ College maakt DJ’en en produceren op een praktische en uitdagende manier toegankelijk en begrijpelijk.

Door duidelijke lessen van gediplomeerde docenten en ervaren DJ’s kan iedereen leren en ervaren hoe leuk het is! Met ruim 10 jaar ervaring in het verzorgen van deze vernieuwende muziek lessen staan we garant voor veel muzikaal leerplezier 

     

Wij verzorgen DJ en Ableton producer lessen voor iedereen die graag wil beginnen of al ervaren is als DJ of producer.

De lessen zijn voor alle leeftijden en doelgroepen en we werken met verschillende DJ merken en apparatuur. Wij vinden het belangrijk dat wanneer je net een nieuwe DJ set of DJ controller hebt gekocht of wilt gaan aanschaffen, dat je hier op de juiste manier mee aan de slag kan gaan of advies in kan krijgen.

Daarom werkt iDJ College met diverse DJ merken, om zo voor zoveel mogelijk verschillende beginnende en gevorderden DJ’s en producers lessen te kunnen verzorgen. Merken waarmee Pioneer DJ, Native Instruments, Vestax, Reloop, Numark, Hercules, Traktor, Serato en Rekordbox DJ.

​​​

Ervaren en gediplomeerde docenten

iDJ College staat voor het toegankelijk en begrijpelijk maken van het DJ’en en produceren, wat inhoud dat de lessen laagdrempelig zijn voor iedereen qua inhoud.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat de lessen begrijpelijk zijn door duidelijke lessen van ervaren en gediplomeerde DJ docenten. 

Ableton gecertificeerd

Wij zijn door Ableton officieel gecertificeerd om lessen te verzorgen. Dit betekend dat je zeker bent dat je bij ons op de juiste manier en van ervaren en gediplomeerde docenten les krijgt in het maken van jou muziek. www.ableton.com

LOCATIE
Wij werken samen met muziekschool Amersfoort, die locaties heeft in Amersfoort, Bunschoten-Spakenburrg, Leusden. Onze studio bevindt zich op de locatie in Bunschoten-Spakenburg. We verwachten dit jaar te kunnen gaan uitbreiden naar de locatie(s) in Amersfoort.

Het team van IDJ College verwelkomt je bij onze DJ school en wenst je veel muzikaal plezier!

 

CONTACT:

info@idjcollege.com

06-24860485

 

YOUR DJ CAREER STARTS HERE

© 2019 COPYRIGHT DESIGN BY iDJ COLLEGE | 

iDJ COLLEGE IS EEN ONDERDEEL VAN ANNO ENTERTAINMENT |

KVK: 32124258 | BTW: NL 1643.27.290.B01| BANK: KNAB0256139156, ANNO ENTERTAINMENT