FL STUDIO CURSUSSEN

Fl studio cursus


Op zoek naar een fl studio cursus? Ontwikkel jezelf tot een wereldberoemde DJ en volg de fl studio cursus bij iDJ College. Fl studio is het softwarepakket waar voornamelijk jonge producers mee werken. Veel succesvolle DJ’s gingen je al voor, waaronder de nummer 1 DJ van de wereld Martin Garrix en de legende Avicii. Meld je vandaag nog aan voor de cursus fl studio. 


 

Wat is fruity loops?

Fl studio, eerder bekend als Fruity Loops, is een muziekprogramma voor de computer en toegankelijk voor iedereen. Door de gebruiksvriendelijke vormgeving en eenvoudige werkwijze kan iedereen, ook op jonge leeftijd, hier snel mee aan de slag. Op deze manier kan ook jij een studio maken van je eigen laptop of computer!

 

Digital Audio Workstation

Met behulp van DAW (Digital Audio Workstation) is het mogelijk om je eigen beats te maken, vette sounds te creëren en het geheel te mixen en masteren waardoor je snel aan de gang kan om te bouwen aan je eigen track.

 

Fl studio cursus voor iedereen


Wij vinden het namelijk belangrijk dat dj en producer les toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom zijn wij aangesloten bij het Jeugdfonds. Het Jeugdfonds zorgt ervoor dat iedereen de fl studio cursus kan volgen. Naast de cursus fl studio kun je bij ons ook andere cursussen volgen. Bekijk alle cursussen eenvoudig online. Deze cursussen vallen ook onder het Jeugdfonds.
 

Tarieven cursus fl studio

De tarieven voor het volgen van een fl studio cursus zijn afhankelijk van je wensen. Heb je interesse in fruity loops en ben je benieuwd naar onze tarieven? Vraag bij ons een offerte aan, zodat wij je kunnen informeren over de mogelijkheden en de tarieven. Wij hebben voor iedereen een passende oplossing. 

 

Fl studio cursus volgen?


Heb je vragen over het volgen van een cursus fl studio? Neem contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 06 - 24 86 04 85 of een e-mail te sturen naar info@idjcollege.com. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor het volgen van een fl studio cursus.

TARIEVEN FL STUDIO CURSUS

TOT 21 JAAR

5 X 90 MINUTEN

FL STUDIO BASIC SKILLS                 349,-

FL STUDIO ADVANCED SKILLS        349,-

TARIEVEN FL STUDIO CURSUS

VANAF 21 JAAR

5 X 90 MINUTEN

FL STUDIO BASIC SKILLS                 399,-

FL STUDIO ADVANCED SKILLS        399,-

CONTACT:

info@idjcollege.com

06-24860485

 

YOUR DJ CAREER STARTS HERE

© 2019 COPYRIGHT DESIGN BY iDJ COLLEGE | 

iDJ COLLEGE IS EEN ONDERDEEL VAN ANNO ENTERTAINMENT |

KVK: 32124258 | BTW: NL 1643.27.290.B01| BANK: KNAB0256139156, ANNO ENTERTAINMENT