DJ & PRODUCER LES

VANAF 39 EURO PER MAAND

DJ

LES

DJ les met individuele aandacht voor een betaalbare prijs!

Wanneer je bij ons DJ les gaat volgen kies je voor een DJ school die persoonlijke aandacht en kwaliteit van deze muzieklessen hoog in het vaandel heeft staan. In een persoonlijk 1 op 1 privéles programma gaan we met je aan de slag om je de verschillende DJ Skills en technieken te leren. Zo kan jij straks net als Martin Garrix, Hardwell of Armin van Buuren je favoriete 

muziek mixen en draaien. Wil je eerst ontdekken of DJ les iets voor jou is, volg dan een proefles of introductiecursus. Wij bieden al onze lessen aan voor het aller voordeligste tarief! Wij werken met allerlei verschillende DJ apparatuur van merken als o.a. Pioneer DJ, Numark, Hercules, Denon DJ en vele anderen. 

Als DJ school hebben wij veel ervaring met het verzorgen van DJ lessen voor zowel kinderen als ook volwassenen.

PRODUCER

LES

Produceren van elektronische dance muziek (EDM) leer je bij ons!

 

Wil jij aan de slag om je eigen track, remix of mashup te leren maken?

Dan ben je bij ons als producer school aan het juiste adres. In een lesprogramma op maat gaan we aan jouw leren hoe je m.b.v. het programma Ableton Live je op een hele creatieve manier muziek kan maken. Ons muziekonderwijs wordt ondersteund door Ableton en zijn wij door hen officieel gecertificeerd om les te geven in dit muziekprogramma.

Samen met een gediplomeerde leraar ga je werken aan jou creatieve muziek product. Wij werken nauw samen met muziekschool Amersfoort, waardoor je naast de ableton producer lessen DJ lessen ook de mogelijkheid hebt om bijvoorbeeld zangles, pianoles of gitaarles te kunnen volgen. Alles onder 1 dak! Al onze lessen zijn geschikt voor jong en oud. Alle leeftijden zijn welkom.

 

NIEUWS

VLOG

LEUKSTE DJ School

in de PROVINCIE

UTRECHT

DJ of producer worden begint bij onze DJ school in de provincie Utrecht. Houd je van één muziekstijl? Of heb je een gevarieerde muzieksmaak? Het is allemaal geen probleem bij iDJ College. Tijdens onze DJ cursus brengen we jouw lievelingsmuziek samen en creëren we iets unieks. Binnen de kortste keren staan we te dansen op jouw eigen mix.

producer en dj les met de nieuwste apparatuur

Bij onze DJ school in de provincie Utrecht leren we je draaien en mixen op de nieuwste apparatuur. Ook helpen we je jezelf te promoten. Tijdens onze producer lessen krijg je uitleg over: 

 • Programma’s

 • Mixen

 • Toonsoorten en akkoorden

 • Audio opnemen

 • Effecten en remix

 • Je eigen track en mashup maken

Wij hebben al veel DJ's uit Utrecht, Woudenberg, Breukelen, Baarn, Soest, Veenendaal, Nieuwegein en omgeving verder mogen helpen.

wat ga je leren?

Tijdens onze DJ lessen in de provincie Utrecht krijg je uitleg over:

 • DJ apparatuur en software

 • Beatmatchen

 • Mixen

 • Tellen en maten

 • Effecten

 • Optreden

WIL JE NOG DIEPER INGAAN OP  DE MATERIE?

TARIEVEN

VOOR PRODUCER OF

DJ CURSUS

Heb je interesse in het volgen van een producer of DJ cursus in de provincie Utrecht? Op onze website vind je de verschillende lesmogelijkheden met bijbehorende tarieven. Je kunt al vanaf 39 euro per maand een producer of DJ les volgen.

Muzikale talentontwikkeling

bij onze DJ school

Onze DJ school in de provincie Utrecht wil zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het mixen en draaien van muziek. Dat kan door middel van zelf muziek produceren en/of als DJ. Wij helpen mensen van alle leeftijden bij het ontdekken en ontwikkelen van hun muzikale talent. Meer weten over onze producer of DJ cursussen in de provincie Utrecht? Bekijk ons cursusaanbod eenvoudig online.

Dat klinkt als

 

muziek

 

in deoren

Wil jij net als Martin Garrix, Hardwell of Armin van Buuren van hippe nachtclubs naar grote festivals trekken? En wil je graag dagelijks bezig zijn met het mixen en draaien van muziek? Meld je dan nu aan voor producer of DJ les in de provincie Utrecht. Wij zijn gevestigd in Bunschoten - Spakenburg en ook goed bereikbaar vanuit Woudenberg, Breukelen, Baarn, Soest, Veenendaal, Nieuwegein en omgeving.

 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via 06 24 86 04 85 of info@idjcollege.com. Het is ook mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden bij onze DJ SCHOOL IN DE PROVINCIE UTRECHT.

CONTACT:

info@idjcollege.com

06-24860485

 

YOUR DJ CAREER STARTS HERE

© 2019 COPYRIGHT DESIGN BY iDJ COLLEGE | 

iDJ COLLEGE IS EEN ONDERDEEL VAN ANNO ENTERTAINMENT |

KVK: 32124258 | BTW: NL 1643.27.290.B01| BANK: KNAB0256139156, ANNO ENTERTAINMENT