DJ & PRODUCER LES

VANAF 39 EURO PER MAAND

DJ

LES

DJ les met individuele aandacht voor een betaalbare prijs!

Wanneer je bij ons DJ les gaat volgen kies je voor een DJ school die persoonlijke aandacht en kwaliteit van deze muzieklessen hoog in het vaandel heeft staan. In een persoonlijk 1 op 1 privéles programma gaan we met je aan de slag om je de verschillende DJ Skills en technieken te leren. Zo kan jij straks net als Martin Garrix, Hardwell of Armin van Buuren je favoriete 

muziek mixen en draaien. Wil je eerst ontdekken of DJ les iets voor jou is, volg dan een proefles of introductiecursus. Wij bieden al onze lessen aan voor het aller voordeligste tarief! Wij werken met allerlei verschillende DJ apparatuur van merken als o.a. Pioneer DJ, Numark, Hercules, Denon DJ en vele anderen. 

Als DJ school hebben wij veel ervaring met het verzorgen van DJ lessen voor zowel kinderen als ook volwassenen.

PRODUCER

LES

Produceren van elektronische dance muziek (EDM) leer je bij ons!

 

Wil jij aan de slag om je eigen track, remix of mashup te leren maken?

Dan ben je bij ons als producer school aan het juiste adres. In een lesprogramma op maat gaan we aan jouw leren hoe je m.b.v. het programma Ableton Live je op een hele creatieve manier muziek kan maken. Ons muziekonderwijs wordt ondersteund door Ableton en zijn wij door hen officieel gecertificeerd om les te geven in dit muziekprogramma.

Samen met een gediplomeerde leraar ga je werken aan jou creatieve muziek product. Wij werken nauw samen met muziekschool Amersfoort, waardoor je naast de ableton producer lessen DJ lessen ook de mogelijkheid hebt om bijvoorbeeld zangles, pianoles of gitaarles te kunnen volgen. Alles onder 1 dak! Al onze lessen zijn geschikt voor jong en oud. Alle leeftijden zijn welkom.

 

NIEUWS

VLOG

DJ School

Hilversum

iDJ College is een populaire DJ school in de buurt van Hilversum. Of je nu een DJ cursus in teamverband of privéles wilt volgen. Wij geven je de nodige vaardigheden, zodat je jezelf kunt ontwikkelen tot een succesvolle DJ of producer. Liever eerst een proefles volgen? Dat kan al vanaf 25 euro! INSCHRIJVEN VOOR EEN PROEFLES kan eenvoudig online.

Wat leer je tijdens onze DJ cursus?

Tijdens onze DJ cursus in de buurt van Hilversum behandelen we alles wat je moet weten om een goede DJ te worden. Je leert werken met de DJ apparatuur en software, beatmatchen, mixen, tellen en maten, effecten en optreden. Je krijgt les van een DJ met jarenlange ervaring. Na het voltooien van de DJ cursus, zul je precies begrijpen wat er nodig is om een goede DJ te worden. Bekijk het CURSUSAANBOD van onze DJ school in de regio Hilversum eenvoudig online.

 

DJ les op maat

Wil je nog dieper ingaan op de materie? Kies voor een Producer of DJ les op Maat bij onze DJ school in de regio Hilversum. We bepalen op welk niveau je zit en wat de beste stappen in het lesprogramma zijn. Samen bespreken we wat je wil leren, zodat we een lesprogramma op maat samen kunnen stellen. Het voordeel hiervan is dat je les krijg in je eigen muziekstijl(en) en de lessen in eigen tempo volgt. Met onze DJ cursus in de buurt van Hilversum ben je verzekerd van een maximaal leerresultaat!

De tarieven van onze DJ school vlakbij Hilversum

Op onze website vind je onze TARIEVEN voor het volgen van DJ les in de regio Hilversum. Je hebt de keuze uit diverse lesvormen. De tarieven zijn afhankelijk van de gekozen lesvorm. Twijfel je over welke lesvorm heb beste bij jou past? Neem dan gerust CONTACT op met onze DJ school in de buurt van Hilversum.

DJ cursus in de regio Hilversum volgen?

Wil jij graag DJ les in de buurt van Hilversum volgen? Ontwikkel jezelf tot een wereldberoemde DJ bij iDJ College.

 

Wij zijn gevestigd aan de Zuidwenk 80A in Bunschoten - Spakenburg. INSCHRIJVEN KAN eenvoudig online.

 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 06 - 24 86 04 85 of een e-mail te sturen naar info@idjcollege.com.

 

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden omtrent een DJ cursus bij onze DJ school in de buurt van Hilversum.

CONTACT:

info@idjcollege.com

06-24860485

 

YOUR DJ CAREER STARTS HERE

© 2019 COPYRIGHT DESIGN BY iDJ COLLEGE | 

iDJ COLLEGE IS EEN ONDERDEEL VAN ANNO ENTERTAINMENT |

KVK: 32124258 | BTW: NL 1643.27.290.B01| BANK: KNAB0256139156, ANNO ENTERTAINMENT