DJ LES  | VOORDELIGSTE EN BESTE KEUZE!

Wanneer je wilt ontdekken of dat DJ echt iets voor jou is en ook wilt leren en ervaren hoe leuk het is kies dan voor de DJ LESSEN

Dit betekend dat we tijdens deze LESSEN in groepen van 1 tot maximaal 4 leerlingen met jou persoonlijk aan de slag gaan in jou tempo en met jouw wensen. Of je nou beginner of gevorderd bent, moeilijk kan leren of gewoon graag alle aandacht wil van de docent als je les krijgt dan is dit echt de BESTE keuze.

We garanderen je dat je dan het maximale uit de les haalt.

 

Als je hiervoor kiest heb je de mogelijkheidom de week les te krijgen. Je weet dan zeker dat je gedurende het cursusjaar van 10 maanden alle tijd hebt om te ontdekken hoe leuk het is en wat jou talenten zijn. Op deze manier hoef je niet een eigen DJ set thuis te hebben en oefen je gewoon lekker op de DJ school. Mocht je toch een eigen DJ set willen aanschaffen, kunnen wij je adviseren in wat de beste keuze is.

Mocht je nou toch eerder ontdekken dat het niks is voor jou dan kan je bij ons altijd per maand weer opzeggen. Zo zit je nergens aan vast!

Als DJ school zijn wij uniek en hebben wij daarom een uniek laag tarief voor onze lessen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de DJ lessen voor iedereen toegankelijk zijn. 

Maar wat ga je allemaal leren tijdens de DJ lessen op maat:

-DJ apparatuur ontdekken - Beatmatchen - Mixen - Tellen en Maten - Effecten - Loops - Cue Points     Maken - Muziekstijlen - DJ Software - Optreden - Jezelf Promoten - Harmonisch Mixen - Opnemen van je mix - jou persoonlijke wensen!

Het plannen van de lessen doen we samen in overleg. Zo weet je zeker dat je altijd op dezelfde dag en tijdstip les hebt. En mocht een les een keer niet kunnen doorgaan zoeken we samen naar de juiste oplossing.

Wij zijn ook gespecialiseerd in lessen voor kinderen die zich moeilijk kunnen concentreren en structuur en alle aandacht nodig hebben om goed te kunnen leren. Onze ervaringen luiden dan ook dat DJ een geweldige hobby is voor kinderen, maar om er op de juiste manier plezier in te krijgen en behouden bereik je dit door persoonlijke aandacht in de lessen!

Als DJ School staan wij voor kwalitatieve DJ lessen voor kinderen en volwassenen. Bij ons gaat het er om hoe leuk het is en wat je kan leren. Daarom zul je bij ons geen grote groepen vinden en zul je bij ons alle ruimte hebben om jezelf te zijn en te leren op jouw niveau met leeftijdsgenoten.

CONTACT:

info@idjcollege.com

06-24860485

 

YOUR DJ CAREER STARTS HERE

© 2019 COPYRIGHT DESIGN BY iDJ COLLEGE | 

iDJ COLLEGE IS EEN ONDERDEEL VAN ANNO ENTERTAINMENT |

KVK: 32124258 | BTW: NL 1643.27.290.B01| BANK: KNAB0256139156, ANNO ENTERTAINMENT