DJ CURSUSSEN   

Wil je direct van start en in 4 lessen ervaren of DJ'en bij jou past is dit een prima keuze voor kinderen, jongeren en volwassenen. Ben je al wat verder als DJ of heb je de Basic Skills lessen afgerond dan gaan we verder met de Advanced skills lessen.

Deze cursussen staan in het teken van ontdekken, leren en oefenen en je mogelijk voorbereiden op een echt optreden op een podium voor publiek. 

Door een vast lesprogramma komen de verschillende onderwerpen aan bod die nodig zijn om als DJ van start te kunnen gaan. Zo is het niet nodig om een DJ set te hebben omdat je oefent tijdens de lessen op de DJ School.

De cursussen worden gegeven op onze locatie in Bunschoten - Spakenburg wat centraal ligt in de omgeving van Amersfoort.

De cursussen starten het hele seizoen door. Dus na inschrijving kan je direct van start. De lessen gaan dan ook altijd door en zullen uit 1 tot maximaal 4 leerlingen bestaan. Geen grote groepen, maar juist klein om de kwaliteit van de lessen te kunnen waarborgen.

De cursussen worden gegeven van dinsdag t/m vrijdag en overleggen we altijd een tijdstip met je.

Tegen het einde van de cursus ontvangt u van ons een mail over het eventuele vervolg na de cursus. 

Alle voordelen op een rij:

  • Cursus duurt 4 lessen

  • Professionele docenten

  • Geen Inschrijfkosten!

  • Direct van start

Als DJ school zijn wij uniek en hebben wij daarom een uniek laag tarief voor onze lessen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de DJ lessen voor iedereen toegankelijk zijn. 

Wij zijn ook gespecialiseerd in lessen voor kinderen die zich moeilijk kunnen concentreren en structuur en alle aandacht nodig hebben om goed te kunnen leren. Onze ervaringen luiden dan ook dat DJ een geweldige hobby is voor kinderen, maar om er op de juiste manier plezier in te krijgen en behouden bereik je dit door persoonlijke aandacht in de lessen!

Als DJ School staan wij voor kwalitatieve DJ lessen voor kinderen en volwassenen. Bij ons gaat het er om hoe leuk het is en wat je kan leren. Daarom zul je bij ons geen grote groepen vinden en zul je bij ons alle ruimte hebben om jezelf te zijn en te leren op jouw niveau met leeftijdsgenoten.

CONTACT:

info@idjcollege.com

06-24860485

 

YOUR DJ CAREER STARTS HERE

© 2019 COPYRIGHT DESIGN BY iDJ COLLEGE | 

iDJ COLLEGE IS EEN ONDERDEEL VAN ANNO ENTERTAINMENT |

KVK: 32124258 | BTW: NL 1643.27.290.B01| BANK: KNAB0256139156, ANNO ENTERTAINMENT